Ο Δήμος Σπάρτης τιμά τους Σπαρτιάτες δρομείς για τον τερματισμό τους στο Σπάρταθλον 2017

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμος Σπάρτης σας προσκαλεί στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα ‘’Ευάγγελος Φιλιππόπουλος’’ στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης για τη βράβευση των  Σπαρτιατών δρομέων, οι οποίοι τερμάτισαν στο 35ο Σπάρταθλον.

Η τιμητική αυτή εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Σπάρτης με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, το Σύλλογο «Σπαρτιάτες Δρομείς» και τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν με ομιλίες ο Δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Π.Π. Γεωργία Γαλανοπούλου και ο Πρόεδρος του Α. Ο. Δ. Σπάρτης Σάββας Βελισσάρης.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει προβολή φωτογραφικού video για το 35ο Σπάρταθλον από τη ΛΕ. ΦΩ.Σ. και χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Λέσχης Ηλία Περγαντή και του Συλλόγου «Σπαρτιατών Δρομέων» Ιωάννη Δημόπουλο.

Ιδιαίτερη στιγμή θα αποτελέσει η βράβευση των Σπαρταθλητών  Νικολάου Κωσταρίδη, Κωνσταντίνου Λαμπρινού και Παναγιώτη Καραλιά, που κατάφεραν να τερματίσουν και να ολοκληρώσουν εντός του χρονικού ορίου των 36 ωρών, έναν από τους δυσκολότερους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως, ξεπερνώντας τα όρια αντοχής του ανθρώπινου σώματος.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, σε πρώτη παγκόσμια προβολή, ντοκιμαντέρ για το Σπάρταθλον και ειδικά για τη συμμετοχή της Φιλανδίας στον αγώνα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη διαδικτυακή ζωντανή σύνδεση με τη Σπαρταθλήτρια  Noora Honkala.

Η παρουσία όλων θα είναι ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ