Eνημέρωση

Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για "Εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων στο Νηπιαγωγείο Ανωγείων"

Άτυπη συλλογή οικονομικών προσφορών για :

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης προκειμένου να προχωρήσει στην ‘’αντικατάσταση κουφωμάτων στο Νηπιαγωγείο Ανωγείων’’ καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την οικονομική προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο έως την 30/10/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30 στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης επί της οδού Ευαγγελιστρίας 93 στην Σπάρτη, υπόψιν κας Κωτσιωτοπούλου Γεωργίας .

Η οικονομική προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει τις τεχνικές προδιαγραφές της έκθεσης της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σπάρτης οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στα παρακάτω link :
Πληροφορίες θα παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σπάρτης, Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 93 , Σπάρτη, Τ.Κ. 23100, Τηλ: 2731361267, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αρμόδια υπάλληλος Γεωργία Κωτσιωτοπούλου.
Σπάρτη, 26/10/2015

Ο Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής
Χρήστος Π. Πλειώτας

 

 

Έγγραφο Τεχνικών Υπηρεσιών

Προϋπολογισμός

Τιμολόγιο-Προδιαγραφές