Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2025

Πράξη ευαισθησίας απέναντι στα παιδιά και σε ευπαθείς ομάδες – Τρεις δωρεές έκανε αποδεκτές ο Δήμος Σπάρτης

Τρεις δωρεές από επιχειρήσεις και ιδιώτη έκανε αποδεκτές ο Δήμος Σπάρτης, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Πρόκειται για προσφορές σε προϊόντα, όπως πετσέτες, κουβέρτες και χυμοί, τα οποία το αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, έχει ήδη προγραμματίσει τη διανομή τους σε σχολικές μονάδες, αλλά και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Ειδικότερα, η εταιρία «CG Textiles Μονοπρόσωπη ΙΚΕ», η οποία συμμετείχε στη φετινή εμποροπανήγυρη του Μυστρά, δώρισε προς τον Δήμο Σπάρτης συνολικά 110 κουβέρτες τύπου fleece, διπλής διάστασης, καθώς και 200 πετσέτες προσώπου. Τα προσφερόμενα είδη θα διατεθούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Παράλληλα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών Αμυκλών Σπάρτης «Λακωνία» δώρισε 108 τεμάχια χυμούς Tetra Pak «Junior Red», τα οποία έχουν ήδη διανεμηθεί σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Δήμου.

Τέλος, μια εξίσου μεγάλη προσφορά δέχθηκε ο Δήμος Σπάρτης από τον κ. Ευάγγελο Πολίτη. Πρόκειται για τη δωρεά ενός Αναβατορίου για ΑΜΕΑ, το οποίο θα τοποθετηθεί σε χώρο, όπου η αρμόδια Υπηρεσία θα κρίνει ότι είναι απαραίτητο, διευκολύνοντας άτομα με προβλήματα μετακινήσεων.  

 

 

Πράξη ευαισθησίας απέναντι στα παιδιά και σε ευπαθείς ομάδες – Τρεις δωρεές έκανε αποδεκτές ο Δήμος Σπάρτης
Featured

NewsLetter

Ενημερωθείτε για τα νέα του Δήμου Σπάρτης

Information

×