Eνημέρωση

Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο « Καθαρισμός Δημοτικών Οδών,Κοιμητηρίων και Λοιπών Κοινοχρήστων Χώρων »

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει  την υπηρεσία « Καθαρισμός Δημοτικών Οδών,Κοιμητηρίων και Λοιπών Κοινοχρήστων Χώρων »,  συνολικού ποσού  23.952,73 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, σύμφωνα με την αριθ. 1/2018  μελέτη του Τμήματος Καθαριότητας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος, η οποία θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου. Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω υπηρεσίας έχει εκδοθεί α) η υπ’ αριθ. Α 186/28-02-2018  απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α/α  1.

Παρακαλούμε  για την υποβολή προσφορών μέχρι την  08/03/2018  ημέρα Πέμπτη  και ώρα 14:30.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου.

β. Φορολογική ενημερότητα

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα  Εργοδότη και Εργαζομένων 

 

  Ο Δήμαρχος

 

 Βαλιώτης Ευάγγελος

 

Απόφαση Δημάρχου

Μελέτη

Έντυπο προσφοράς