Eνημέρωση

Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση της εργασίας: « Προστασία περιαστικών δασών στις Δημοτικές Ενότητες Οινούντος, Καρυών και Θεραπνών »

 

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει  την υπηρεσία  με τίτλο  «  Προστασία περιαστικών  δασών στις Δημοτικές Ενότητες Οινούντος, Καρυών και Θεραπνών »,  συνολικού ποσού  14.300,00  ευρώ  συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, σύμφωνα με την αριθ.  45/2018 Μελέτη  του Τμήματος Μελετών και Κατασκευής Έργων,  της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος, η οποία θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου. Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω υπηρεσίας έχει εκδοθεί α) η υπ’ αριθ. Α 542/07-06-2018  απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α/α  1.

Παρακαλούμε  για την υποβολή προσφορών μέχρι την  25/06/2018   ημέρα Δευτέρα   και ώρα 14:00  στο Πρωτόκολλο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών  ( Μαγούλα)

 

Πρόσκληση

Μελέτη

Έντυπο οικονομικής προσφοράς