Eνημέρωση

Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση της εργασίας: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΔΩΝ, ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ»

 Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει  την υπηρεσία με τίτλο « ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΔΩΝ, ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ  ».  Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω υπηρεσίας  έχει εκδοθεί α) η υπ’ αριθ. Α 644/06-08-2018  απόφαση ανάληψης υποχρέωσης, πίστωσης  8.000,00  ευρώ και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α/α 1.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω υπηρεσία

μέχρι την  13/08/2018, ημέρα Δευτέρα    και ώρα 14:00 μ.μ. στο πρωτόκολλο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, Κτίριο Μαγούλας.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου.

β. Φορολογική ενημερότητα

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα  Εργοδότη και Εργαζομένων,  στην οποία και θα αναγράφεται και ο χρόνος ασφάλισης των εργαζομένων.

 

           Ο Δήμαρχος

 

     Βαλιώτης Ευάγγελος

 

Πρόσκληση

Έντυπο προσφοράς

Μελέτη